Om bloggen

Ända sedan Jessica Olérs blev utsedd till Fröken Sverige 1998 har hon inspirerat andra tjejer med sin självklara utstrålning och naturliga stil. På den här bloggen hittar du tips som går hand i hand med Jessicas klädstil. Men även hennes livsstil som kombinerar hennes trygga ursprung i Dalarna med storstadsbuller och spännande resor. Jessica Olérs är dessutom småbarnsmamma och en förebild för tjejer i många olika åldrar.

Jessica Olérs mamma kommer från Colombia och som en relevant parallell till detta kommer vi också ge dig spännande läsning från Latinamerika. Allt från, i svenska ögon, okända modemärken till typiska latinska maträtter. Syftet är att den här bloggen ska bjuda på en blandad supé av olika typer av innehåll inom mode och livsstil. Vi utgår från Jessica Olérs just för att hon är en spännande person!

Få offentliga personer besitter den charm som Jessica Olérs faktiskt gör. Hennes leende känns alltid äkta och även om hon alltid känns ”trendig” finns det något unikt naturligt bakom stilen. Förhoppningsvis kan den här bloggen inspirera andra till att faktiskt anamma Jessicas sköna inställning till livet. Här kommer du kunna läsa mer om Jessica Olérs tid som Fröken Sverige och hennes senare karriär inom reklamvärlden. Väl bemött!